billetpris

kr. 140,- / forsalg kr. 120,- / medlemmer: kr. 80,-

Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 50,- mod forevisning af studiekort

Forsalg på Sønderborghus - evt via sønderborghus.dk
 

Jesper Bodilsen Christmas Quintet feat. Katrine Madsen

Søndag, d. 9. december 2018 kl. 15.00 på Sønderborghus

Jesper Bodilsen - bas

 

Karhrine Madsen - sang

 

Claus Waidtlöw - saxofon

 

bhny

 

fgrhrhth

JESPER BODILSEN CHRISTMAS QUINTET feat. Katrine Madsen

Jesper Bodilsen udgav i december 2016 julealbummet “Santa Claus is Comingto Town” på det italienske pladeselskab ArtUpArt. Et unikt, intimt og trommeløst album der med en international besætning fører os igennem danske, italienske og amerikanske juleklassikere. Albummet fik fantastiske anmeldelser i både Danmark og og Italien hvor det blevt kaldt årets bedste juleudgivelse og et lille mesterværk og Jesper Bodilsen har da også præsenteret musikken ved koncerter i både Danmark, Tyskland og Italien med forskellige solister som Mads Mathias, Joe Barbieri og Signe Juul.

Jesper Bodilsen har spillet med flere af jazzens koryfæer, indspillet med bl.a. Berliner Filharmonikerne, udgivet albums på ECM og er travl med udenlandsturneer men i december 2018 turnerer orkestret igen og denne gang har de den vidunderlige Katrine Madsen med - en sværvægter i dansk vokaljazz med sin varme stemme og nærværende vokale foredrag. Sammen med Jesper Bodilsens trio og Claus Waidtløw som med-solist synger hun et repertoire der varmer hjertet og med garanti vil få alle i julestemning.

Martin Loft (anmeldelse)

 

Jesper Bodilsen: ‘Santa Claus Is Coming To Town’ (ArtUpArt)

 

Definitivt årets julealbum for mig. Smagfuldt sammensat af skandinaviske, italienske og amerikanske julesange. Elegant eksekveret af Danmarks indiskutabelt førende bassist Jesper Bodilsen i samarbejde med håndplukkede musikere og sangsolister. På vokal siden af den danske crooner Nr. 1 Mads Mathias på fire uafrystelige favoritnumre. Suppleret af den neapolitanske vokalist Joe Barbieri og ikke mindst den velsyngende datter Marie Bodilsen der med ‘På Loftet Sidder Nissen’ beviser at man kan fødes med swing på stemmelæberne.