billetpris

kr. 140,- / forsalg kr. 120,- / medlemmer: kr. 80,-
Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 50,- mod forevisning af studiekort

Horse Orchestra

Søndag, d. 2. april kl. 16.00 på Sønderborghus

Erik Kimestad Pedersen - trompet

Ingimar Andersen - sax

Petter Hängsel - trombone

Kristian Tangvik - tuba

Jeppe Zeeberg - klaver

Nicolai Kaas Claesson - bas

Rune Lohse - trommer

 

 

"Med Horse Orchestra er dansk jazz' fremtid sikret" - DMA Jazz-juryen 2015

 

Horse Orchestra er en ægte smeltedigel. Bandet består af musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Island, og musikken er en fusion af traditionel jazz, hiphop, noise, barok og fri improvisation - altsammen præsenteret med fyrig rock'n'roll-attitude.

 

Orkestrets medlemmer mødte hinanden på Rytmisk Musikkonservatorium i København, og de udviklede hurtigt en helt særlig, fandenivoldsk attitude som er blevet kendetegnende for orkestret siden. Bandet er et vidnesbyrd om en ny generation i nordisk jazz som har styr på deres musikhistorie og som samtidig formår at åbne musikken op for et langt bredere publikum.

 

Horse Orchestra er et særegent orkester på den nordiske scene fordi medlemmerne formår at kombinere elementer fra store dele af jazzens historie med moderne genrer og grænsesøgende eksperimenter. Klassiske kompositioner fra 20'ernes New Orleans møder her hiphop-beats og freejazz - med afstikkere til rock og renæssancemusik - og skaber et originalt, humoristisk, postmodernistisk udtryk som rækker langt ud over jazzmusikkens normale segment.