billetpris

kr. 140,- / forsalg kr. 120,- / medlemmer: kr. 80,-

Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 50,- mod forevisning af studiekort

Forsalg på Sønderborghus - evt via sønderborghus.dk
 

Organic 3 feat. Anders Gaardmand

Søndag, d. 7. oktober 2018 kl. 15.00 på Sønderborghus

Niels Ole Sørensen - hammondorgel

 

Uffe Steen - guitar

 

Esben Bach - trommer 

 

Anders Gaardmand - saxofon

 

 

Udover at være aktiv med at arrangere 'Jazzy Days i Tversted' så vælger lederen af festivalen Niels Ole Sørensen også at være aktuel som udøvende musiker. Han er nemlig organist og med trioen Organic 3 får han afløb for lysten til at spille souljazz. Og gruppen begejstrer ethvert publikum i dette land med deres organiske og energiske funky- og blues mættede jaaazzmusik.

Kapelmesteren er på sit Hammondorgel en funky herre, der ikke bare lægger en solid bund men også kan fyre den af i nogle overraskende og intelligente soli. Og så han han en evne til at komponere numre der sidder lige i skabet. Selv hårdkogte hammondafficionados bliver nødt til at tjekke ham ud!

Trommeslageren Esben Bach er imponerende bag stikkerne. Hans dynamiske og samtidig teknisk overlegne trommespil er en føjelse at høre.

Gennem en lang karriere har Uffe Steen udviklet et originalt og personligt udtryk på instrumentet, hvilket giver hans musik et umiskendeligt præg og etableret ham som landets måske bedste guitarist. Spillet er medrivende, opfindsomt og aldrig forudsigeligt, og bevæger sig ubesværet mellem blues, pop og jazz ved hjælp af hans originale, sammenhængende og glidende bluesfrasering.

De oser ud af musikerne at de nyder at spille med hinanden og det smitter af på musikken og ikke mindst publikum som vi håber at se rigtig mange af.