billetpris

kr. 140,- / forsalg kr. 120,- / medlemmer: kr. 80,-
Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 50,- mod forevisning af studiekort

Jakob Park Trio feat. Julie Erikssen

Søndag, d. 16. april 2017 kl. 15.00 på Sønderborghus

Jakob Park klaver

Morten Ankarfeldt bas

Janus Templeton trommer

Julie Erikssen vokal

Den parisiske jazzdiva, Julie Erikssen, har siden hun som 19-årig startede sin karriere, oplevet en forrygende succes og har givet koncerter med nogle af Frankrigs bedste jazzmusikere.

Sammen med den dansk-sydkoreanske pianist og kapelmester Jakob Park og hans supertrio er turen nu kommet til Danmark, hvor de spiller en række koncerter.
Her er repertoiret de gode jazzklassikere blandet med både Julie Erikssens og Jakob Parks egne kompositioner.

Jakob Park er vokset op her i Sønderborg - i Høruphav. Begyndte med musikken, mens han gik på Amtsgymnasiet (nu Alssundgymnasiet).

Den koreansk-danske pianist, komponist og digter Jakob Park har vist sig som et stort talent på den europæiske musikscene med 3 anmelderrroste albums udgivet i 2009, 2012 og 2015.

Jakob Park Min Woo Nielsen blev født i Seoul i 1975, men blev adopteret til en dansk familie som ganske spæd. Hans musik er blevet beskrevet som lyrisk og elegant jazz, et delikat musikalsk univers fyldt med groovy beats, søde harmonier, forjættende farver og en eventyrlig atmosfære.

Den sønderjyske pianist fra Als kom godt fra start med debutalbummet "Tales From A Lost Poet" (2009 feat. Hugo Rasmussen & Janus Templeton) som fik en 5-stjernet anmeldelse af Berlingske Tidende. 

I 2015 optog Danmarks Radio Jakob Park Trio & Nancy Harms på jazzklubben The Standard Copenhagen og showet blev efterfølgende vist 2 gange på DRK samt radiotransmitteret LIVE på DR P8 Jazz.

Den unge Jakob Park startede sin karriere som protegé af den legendariske danske bassist Hugo Rasmussen, som han senere skulle indspille et album med. Jakob Park er uddannet pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium og har turneret flittigt i Danmark, Tyskland, Frankrig samt Østrig og Norge. Hans musik har siden 2008 modtaget airplay på både P4, P5 og P8.

I Danmark har Jakob Park delt sit talent med prominente kunstnere som Aske Jacoby, Emil de Waal, Jakob Dinesen, Malene Mortensen, Dan Hemmer og Jan Harbeck, og komponisten bevæger sig ubesværet i et musikalsk univers, hvor elementer af jazz, pop, klassisk og tango skænker op for hinanden.

Jakob Park har i sin karriere hentet inspiration og følt sig kunstnerisk beslægtet med Bill Evans, Oscar Peterson, Keith Jarrett og Ahmad Jamal samt sangskrivere som Cole Porter og George Gershwin og klassiske impressionistiske komponister som Ravel, Debussy og Satie.

Det nyeste soloudspil fra Jakob Park "Hymns To Melancholia" fik 4 ud af 6 stjerner fra Jyllands-Posten, som sammenlignede den unge sydkoreaner med Keith Jarrett, Jan Johansson og den franske filmkomponist Yann Tiersen.