billetpris

kr. 140,- / forsalg kr. 120,- / medlemmer: kr. 80,-
Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 50,- mod forevisning af studiekort

Ulf Wakenius / Jesper Bodilsen Duo

Søndag, d. 23. april 2017 kl. 15.00 på Sønderborghus

Ulf Wakenius - guitar

Jesper Bodilsen - bas

 

Ulf Wakenius/Jesper Bodilsen Duo

"I skovens dybe stille og ro"

 

Forvent en koncert oplevelse i særklasse, når det svenske guitar fænomen, Ulf Wakenius og den danske bassist Jesper Bodilsen gæster Sønderborg Jazzklub søndag d 23 april 2017.

 

Uden sidestykke anses Ulf Walkenius, som en af de fremmeste guitarister på den Internationale scene. Mange stiftede bekendtskab med Ulf Wakenius' unikke guitarspil bl.a via hans musikalske virke, som fast medlem af Niels

Henning Ørsted Pedersen Trio i 15 år + 5 år med Svend Asmussen.Senere blev han fast medlem i Oscar Petersons kvartet i 10 år. Han er en af de mest eftertragetede guitarister på den Internationale scene og har spillet med flere af de største stjerner på jazzscenen bl.a. Pat Matheny, Michael Brecker, Herbie Hancock, Ray Brown, Youn Sun Nah m.fl.

 

Jesper Bodilsen har igennem sin karriere skabt sig et navn på den internationale scene, turnerer over hele verden og harsom sidemand spillet med nogle af jazzhistoriens store koryfæer som bl.a: Joe Lovano, Tom Harrel, Duke Jordan, EdThigpen, Lee Konitz og Phil Woods. Han medvirker på omkring 100 indspilninger, indspiller på det det store tyskepladeselskab ECM og bringer med sit meget personlige bud på basspil anno 2017, den fine bastradition Danmark er så kendtfor med udenfor landets grænser.

 

Musikken som spilles ved denne duo koncert er håndplukkede amerikanske klassikere, samt nogle udvalgte danske folkesange. Forvent magi ved denne koncert. Med denne duo, fås det ganske simpelt ikke bedre. Deres koncerter er sprudlende, lyriske, humoriske og magiske.