billetpris

kr. 150,- / forsalg kr. 130,- / medlemmer: kr. 100,-

Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 70,- mod forevisning af studiekort

Forsalg på Sønderborghus - evt via sønderborghus.dk
 
 
 
 

Artved-Vincentz Quartet

Søndag, d. 24. oktober 2021 kl. 15.00 på Sønderborghus

Kvartetten dyrker traditionen og har bladret i jazzens store bog for at finde den del af fællesarven, de har en fælles reference til. Det er perler fra bebobbens gyldne alder, såvel som helt nye melodier fra egen hånd. Artved og Vincents har fundet hinanden på tværs af generationer gennem en dyb fælles forståelse for den musikslaske retning.

 

Niels Vincentz (sax)

Jacob Artved (g)

David Wong (b)

Billy Hart (dr).

 

 

Niels Vincentz
- anmelderroser i ind- og udland, og udgivet flere cd-er på Steeplechase og
en af Danmarks markante stemmer på saxofonen. Han har høstet
Stunt med sin akkordløse new yorker-trio. Vincentz har turneret og indspillet med bl.a. Tom Harrell, Aaron Parks, Chris Potter, Billy Hart og Cameron Brown.

 

Jacob Artved
- sin unge alder til trods har Artved masser erfaring fra den hjemlige og den internationale jazzscene. Artved tilbringer - når det er muligt - en stor del af sin tid i New York City, hvor han er i fuld gang med at etablere sig som en af de mest lovende guitarister i byen. Han har spillet med internationale stjerner som Louis Hayes, Rodney Green og Jeb Patton.

 

David Wong
- er født og opvokset i New York City og er klassisk uddannet på Juilliard School hvor han færdiggjorde sine studier i 2004. Siden da er Wong blevet en af de mest efterspurgte bassister på jazzscenen, og har turneret med flere af jazzens største profiler bl.a. Roy Haynes, Jimmy Heath, Roy Hargrove, Benny Green, og mange flere.

 

Billy Hart
- en af jazz-verdenens uber-legendariske trommeslagere. I 60 år har han turneret kloden tynd, og har i den tid været efterspurgt af folk som Miles Davis, Wayne Shorter, Stan Getz, Herbie Hancock, Joe Henderson, Wes Montgomery, NHØP, Jimmy Smith og mange mange flere. Netop rundet de 80 somre befinder han sig på sit livs kreative højdepunkt!