billetpris

kr. 140,- / forsalg kr. 120,- / medlemmer: kr. 80,-

Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 50,- mod forevisning af studiekort

Forsalg på Sønderborghus - evt via sønderborghus.dk
 

Marc Bernstein & Good People

Søndag, d. 25. oktober  2020 kl. 15.00 på Sønderborghus

Marc har allieret sig med et fremragende hold musikere, og der er vikelig noget at glæde sig til. Musikmagasinet Gaffa gav således 'Hymn For Life' 5 ud af 6 stjerner og skrev: “...Marc Bernstein har tidligere – gentagne gange – brilleret på album. Og han gør det igen-igen på sit nye album, 'Hymn For Life', der er dragende smukt, melodisk melankolsk.”
 
“De nye sange blev komponeret specifikt til disse fantastiske musikere. Idéen var på den ene side at vise den musikalske mangfoldighed i orkesteret og samtidigt skabe lyden af en sammenhængende og homogen gruppe”, fortæller Bernstein om baggrunden for musikken.
 
Sinne Eeg har efterhånden cementeret sin position som en af Danmarks ypperste jazz- sangerinder “Da Marc spurgte, om jeg ville medvirke, var jeg ikke i tvivl. Han underviste mig på konservatoriet i Esbjerg, så vi går langt tilbage. Siden har vi spillet sammen ved utallige lejligheder, og da Marc jo også medvirkede på mit seneste album, var det en oplagt chance for at fortsætte samarbejdet.”
 
Og der er ikke tvivl om at samarbejdet bliver værdsat. Den anerkendte jazzblog Jazznyt skriver blandt andet: “...i selskab med Bernstein's magiske basklarinet synger Sinne Eeg måske smukkere end nogensinde - og det siger ikke så lidt!”
 
 

Marc Bernstein: Saxofoner /basklarinet 
Sinne Eeg: Vokal
Henrik Gunde: Klaver
Karsten Bagge: Trommer
Emil Mulig: Bas