billetpris

kr. 150,- / forsalg kr. 130,- / medlemmer: kr. 100,-

Adgang for alle studerende og musikskolelever til fast éntre på kr. 70,- mod forevisning af studiekort

Forsalg på Sønderborghus - evt via sønderborghus.dk
 
 
 

Bjarke Falgren Quartet

Søndag, d. 6. oktober 2024 kl. 15.00 på Sønderborghus

Mød Bjarke Falgren, prisvindende firedobbelt Grammy vinder. Siden 7 års alderen har Bjarke passioneret dedikeret sig selv til at mestre sit instrument og den musik, der strømmer igennem hans næsten 300 år gamle sigøjnerviolin. Svend Asmussen – af mange set som verdens største jazz violinist – har begejstret betegnet ham som sin arvtager og bestemte før sin død i 2017 at Bjarke skulle være den første modtager af “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”. 

 

Når Bjarke Falgren lægger vejen forbi Sønderborghus, er det med hans egen kvartet bestående af nogle af de ypperste musikere: Janus Templeton (dr), Morten Lundsby (b) og Heine Hansen (p). Sammen forløser kvartteten på bedste vis Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse, til det virtuose, legende og rå-swingende udtryk. Musikken tager udgangspunkt i jazzen og er krydret med elementer fra en verden af musik, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik.

 

Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde.